Recomandare utilă PFA

Zilele astea am dat de un site util pentru cei care decid să activeze sau să lichideze un PFA. Un site care nu știu de cine e făcut și de ce l-a făcut, dar e foarte util. Se numește APPROD și odată ce ai completat datele tale își oferă formulare gata completate pentru înființare, desființare sau alte formulare necesare PFA-urilor.

După ce iți faci cont, completezi pas cu pas datele tale și ale activității iar la final, în funcție de opțiunile tale primești pe email o arhiva cu toate documentele necesare acelei operațiuni, dar ai pe site și explicația pașilor de urmat pentru înființare sau desființare.

Eu zic că merită încercat dacă vă aflați în asemenea ipostaze, mai ales că e gratuit din câte văd.

approd2

 Editare ulterioară:

Am găsit despre ei articole:

http://actualdecluj.ro/din-lumea-start-up-urilor-de-cluj-portalul-anti-birocratie-pfa-in-5-minute/  

http://www.zi-de-zi.ro/approd-portalul-care-te-ajuta-sa-ti-faci-firma-de-acasa/ 

PFA în 5 minute. Approd promite să fie startup-ul “de tăiat hârtii”

 

11 thoughts on “Recomandare utilă PFA

 1. Dar nu am primit nimic am depus astăzi 320B atât,iar modificări nu am făcut ca nu prea stiu,si nu mă ajută nimeni la Anaf

  1. 🙂 păi, trebuie să știi cum ai optat la ANAF după înființarea la ONRC. Dacă nu știi, caută documentația de la înființare sau vezi ultima decizie de impunere care ai primit-o, un formular 260 parca. Altfel nu prea ai cum afla.

   1. Poi nu spune că sunt pe norma de venit, iar contabilă mea a spus că așa ar trebui să fiu,ca am un pfa,accesând fonduri europene

    1. La 260 pe care l-ai primit anul acesta ce scrie sub DECIZIE DE IMPUNERE? sau mai bine la poziția 2.
     260

     Nu e greșită nici una din variante. Doar trebuie sa vezi care iti este mai convenabilă. Se poate schimba de pe una pe cealaltă dar numai dacă au trecut 2 ani de la ultima modificare.

   2. Scuzați așa este 329 am greșit tasta,poi era atunci termenul,nu am știut ai am depus astăzi,am verificat online si spune că este valida

    1. Da. Dacă ai mai mult de doi ani de când ai optat pentru sistem real, poti depune la ANAF o cerere ca sa treci la norma. Dar trebuie sa mergi sa intrebi la ei.

Opinia ta