Calculatoare cu garanție pe viață

Cei de la CitGroup au conceput o ofertă interesantă pentru calculatoarele refurbished (recondiționate) astfel că, pentru o perioadă limitată de timp, având garanția unor produse de calitate superioară își permit să ofere garanție pe viață pentru unele din produsele comercializate. Oferta este mai mult decât decentă având în vedere că pentru persoane non-tehnice e o alegere excelentă. Câtă vreme calculatorul cumpărat de la ei este potrivit activităților tale ei îți asigură garanție. Asta cred eu că e o alegere excelentă pentru contabili în special.

Mai mult, oferta lor include garanție de retur de 60 de zile. În aceste 60 de zile dacă ești nemulțumit de produs îl poți returna fără comentarii pentru a primi banii înapoi sau pentru a primi o altă variantă aleasă de tine.

Licența Windows. Pentru că nu consider în regulă folosirea unui calculator fără licențe găsesc avantajoasă oferta celor de la CitGroup unde o licență adăugată calculatorului cumpărat are prețuri mici de tot. Un Windows 10 Home OEM 32 bit, 64 bit este 71 Lei + TVA sau pentru cele mai vechi un Windows 7 Home este la același preț față de aproximativ 500 lei cel mai ieftin disponibil pe eMag.

De ce să cumperi calculatoare refurbished? Iată ce spun specialiștii CitGroup:

Echipamente IT din gama business, cu configurații solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Apc, care arata impecabil si funcționează excelent.

Cei de la CitGroup cu mare atenție produsele refurbished și se asigură că ele arata bine estetic, că este bine curățat utilizând echipamente profesionale. Curățarea se efectuează cu ajutorul soluțiilor de curățat potrivite pentru fiecare tip de produs.

După ce furnizorul testează fiecare produs individual, deoarece dorim sa ne asiguram ca vei primi un produs la standardul CIT Grup, la rândul nostru testam fiecare produs in parte.

Memoria testata si funcțională 100% (fără erori sau întârzieri), hdd-ul testat de către CIT Grup pentru a ne asigura ca are 100% viața si nu are nici un bad, condensatorii sunt verificați. In plus fata de testarea cu programe profesionale instalam si sistemul de operare pe fiecare produs in parte pentru a ne asigura ca e perfect funcțional.

La unele laptopuri înlocuim tastatura cu o tastatura noua. La toate laptopurile testam si garantam bateria pentru minim 30 de minute sau înlocuim bateria cu una noua.

La servere controlerul raid, bateria si coolerele sunt testate pentru a funcționa in parametrii normali.

Imprimantele CIT Grup Refurbished. Cele de volum mic si mediu au maxim 120 000 de pagini printate iar cartușul este minim 35% sau beneficiază de cartuș nou, se verifica rolele de tragere, tamburul, cuptorul, kitul de mentenanță pentru a fi in parametrii prezentați de producător, toate tăvițele, duplex-urile sunt testate si funcționale.

Monitoare CIT Grup Refurbished. O data testat de către producător si dublu testat de către specialiștii CIT Grup. Fără pixeli morți, fără pete pe display, fără crăpături.

  • Opinia ta