Ce este INFO-PFA?

Este o pagina personală. Un jurnal pe care l-am făcut pentru a descrie procedurile urmate de mine pentru inființarea PFA II sau IF. În cazul în care sunt oameni care au intrebari la capitolul asta și pot fi de folos să găsească aici resurse. Vreau ca să dau o mână de jutor celor care au nevoie şi să spun despre amănunte care să reducă timpul pierdut in birocratie si banii pierduti din neştiintă.

Pe mine mă găsiți la www.visteria.ro, www.filu.ro sau www.filedinjurnal.ro

Declinarea responsabilității.

Da. Îmi declin orice responsabilitate în privința informațiilor scrise pe site. Nu sunt contabil și nu îmi propun să scriu ca un contabil. Sunt un antreprenor și voi scrie informația așa cum o înțeleg eu, dar e posibil să știu sau să interpretez greșit anumite legi. Nu am intenția asta dar nefiind specialist se poate.

Atenție!!! Consultați întotdeauna specialiștii ANAF sau contabili autorizați înainte de a lua decizii. Acest site nu este unul al vreunei autorități ci un blog personal în care mă străduiesc să scriu cât de corect sunt în stare.

Reclamă

De ce apare reclamă în site? Pentru că pagina trebuie să se întrețină singură. Nu se face profit din stilul în care am acceptat să pun reclame dar se poate plăti găzduirea paginii. Așa că, dacă vreodată aveți de cumpărat ceva de pe magazinele online, nu ezitați să dați clic pe bannerele din site, oferiți o mână de ajutor în menținerea lui pe linia de plutire.