Program de contabilitate gratuit SAGA PS

In dorinţa de a veni in sprijinul vostru o sa postez o serie de articole referitoare la programe utile in activitatea unui PFA sau II sau IF. Nu este publicitate nu sunt platit pt asta. Vreau doar sa fiu util si voi prezenta cateva programe cu care am avut contact si pe care le consider utile. Aştept si sugestiile voastre daca lucrati cu asemenea programe.

SAGA FREE

Cerinte minime Windows 98/Me/2000/2003 Server/XP

* Actualizarile si asistenta pentru acest program nu sunt gratuite, acestea facand obiectul unui abonament
(detalii…)

SAGA P.S. este un program pentru evidenta contabila in partida simpla, destinat persoanelor fizice autorizate – cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.

Programul este gratuit si nu contine nici un tip de limitari.

Avantaje:

 • Multi-firma, Multi-user.
 • Accesare simultana a acelorasi optiuni de program, prin retea.
 • Usurinta în asimilare si utilizare.
 • Extrem de manevrabil.
 • Rapid si robust.
 • Help interactiv.
 • Contine:
 • Contabilitate financiara.
 • Imobilizari.
 • Clienti / Furnizori cu situatii complete aferente.
 • Casa (lei, valuta) / Banca (lei, valuta) / Deconturi.
 • Salarii (cu declaratii în format electronic).
 • Suport pentru tiparirea pe formulare tipizate (facturi, op-uri, chitante), oricare ar fi formatul acestora.
 • Rapoarte complete pentru fiecare modul.
 • Registru jurnal pentru incasari si plati

Eu in acest moment pe acest program rulez. E ok, am facut toata treaba pana acum cu el. Sunt platitor de TVA si imi face si declaratia 300, 394 . Listezi usor din el dezavantajul e ca daca se schimba ceva in lege nu ai actualizare. Trebuie sa platesti 200 ron pe an.

Teofil Gavril (125 Posts)

Soț de Ana Estera și tată de Timo si Iosua. Administrator IT cu pasiune pentru rețelistică și calculatoare, fotografie si drumeții. Implicat in consiliere creștină dar și în ajutarea celor care fac mici afaceri prin informații dedicate lor.


Comments

 1. Lucrez la un cabinet medical si chiar mi se pare un program foarte interesant.

 2. Nu sunt contabil de aceea caut unul usor pentru @laici@ asa ca asta mi se pare cea mai buna optiune. Origum nici varianta cu bani nu e oavere. Undeva pe la 300 de lei pe an.

 3. gabriela ardelean says:

  E IEFTIN CEEA CE ARE SAGA. EU AM CUMPARAT UN PROGRAM DE CONTA SI SALARII DE LA FIRMA INDECO SOFT DIN BAIA MARE, AM DAT BANI SI LA ACHIZITIA LUI SI,ACUM ,PTR. 2 MODULE “SALARII” SI “CONTA” TREBUIE SA DAU LUNAR 223.20 RON. ASA CA CEI 200 RON PE CARE II CER CEI DE LA SAGA NU E MULT,AVAND IN VEDERE CA UN AN NU MAI AI TREABA
  UN AN DE ZILE, ASADAR ,VOI RENUNTA SI EU LA INDECO SI IMI MUT SANDRAMAUA LA SAGA.

 4. Cum fac sa adaug sumele de reportat pentru registrii? Nu gasesc aceasta optiune si nici pe printuri nu e vre-un camp care sa sugereze ca ar exista. Din cate stiu eu, e obligatoriu sa mentionam sumele de reportat.

 5. ancuta says:

  Sunt contabil si lucrez pe un program agreat de financiar, dar m-ar interesa sa stiu daca pt intreprinderea industriala (I.I) se poate aplica,avand in vedere ca optim este sa lucrez in forma simplificata. I.I-ul caruia-i tin evidenta nu este platitor de tva.Alta intrebare ar fi daca la standuri profil comert se poate aplica acest program?sunt platitoare de tva.Pe calculator am program XP.Pot lucra simultan,cu ambele programe ?astept raspuns, ca sa stiu daca este necesar sa-l comand.Multumesc! Ancuta

 6. 1. Eu am I.I (intreprindere individuala nu industriala) si tin conta pe SAGA merge si ca platitor de TVA si ca neplatitor.
  2. Se aplica. Puteti lucra simultan cu ele. Nu stiu daca merg ambele deschise in acelasi timp dar eu le am pe ambele pe calculator instalate si nu am probleme.
  3. Consultati forumul de la ei de pe site sau sunati la contact ca sa eliminati orice dubiu. Oricum puteti folosi programul gratuit sa faceti orice proba. Baiul e deca apar actualizari alea nu le puteti face daca nu aveti versiunea platita. Deci puteti incerca linistitta programul.

 7. Tania Visinescu says:

  Buna,
  As vrea sa incerc si eu programul de conta pentru II, as dorii si versiunea platita.
  Multumesc.

 8. Versiunea platita e exact la fel ca cea gratuita. Platiti de fapt actualizările care vor apărea ulterior. Programul e exact acelaşi.

Leave a Reply