E al doi-lea an de cănd se organizează în România Black Friday. Anul trecut a fost o experiență interesantă și pentru clienți și pentru vânzători. Nu se aștepta nimeni la un așa impact, serverele s-au blocat des, s-au terminat stocurile foarte repede și multe comenzi au fost anulate datorită insuficientei puteri de calcul a serverelor magazinelor online.

Anul acesta situația se schimbă: eMAG.ro a anunțat că a s-a pregătit foarte bine pentru acest eveniment, ca au suplimentat serverele și că au planificat un fel de War Room in care oamenii de decizie vor sta toată acea zi pentru a face față provocărilor zilei. Anul trecut eMAG.ro a vandut cam 28 000 de produse de aprox 4 mil de euro. Anul acesta se așteaptă la  cifre mult mai mari.

Alte magazine care au promoții de Black Friday sunt: care deja a trimis anuntul, pentru calculatoare SH, F64 pentru aparate foto-video, și multe altele. Eu am prezentat doar pe cele pe care eu le iau în considerare din domaniul IT. Mai exista și firme pe alte domenii cum ar fi cosmetice, amenajare casa, ceasuri, lenjerii etc.

Deci nu uitați dacă doriți un preț bun pentru laptopuri, PC-uri, Aparatura foto-video, , electrocasnice, telefoane și tot ce ține de tehnică vineri e ziua cu cele mai bune prețuri. Dacă vă interesează ceva anume eu voi posta aici sau pe Zona Tehnica (din dorinta de a imi sustine chestuielile aferente blogului) cele mai interesante oferte poate vă vor fi de folos.

Va atrag atenția mai ales la InterLink careare prețuri bune la Calculatoare second hand foarte cautate pentru contabilitate unde nu trebuiesc calculatoare noi si super performante de regula.