Mă bucură inițiativa lui Feri de a iniția Medias Blog Awards si mă înscriu și eu. Nu fac asta din dorința de a câștiga ceva ci pentru că prin asta mă simt parte a unui grup de oameni pasionați de blogăreală. E adevărat că acum ceaiul îl beau din cana de la BMA 2011 că e mare și mă satrur dintr-o cana nu o mai pun pe a doua dar dincolo de toate apreciez faptul că un oraș ca Mediașul a semnalizat elegant și a depășit muuuulte oreșe din țară la capitolul blogăreală și ca număr de blogări și ca coolaborare înrtre ei dar și prin faptul că avem un Medias Blog Awards.

Așadar și prin urmare mă voi înscrie din dorința de a fi parte la acest proiect. Pe bogul acesta am scris tot ceea ce a aparut nou si de interes pentru PFA-uri si vad ca interesul e din ce in ce mai mare iar numarul de vizite si abonari crește mereu și asta ma bucura si ma motiveaza sa ma și înscriu.

Medias Blog Awards 2012 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si  Dianthus Medias cu sprijinul Casa Gazelor Naturale, Originalo.ro, Sara Spa & Wellness Center, Contrast Publicitate, Blogal Initiative si Vitamina Marketing.