Calculatoare de contabili – R

Pentru cineva care e contabil profesionist, dar și pentru cei care își țin propria contabilitate la ei la birou, calculatorul e foarte important. Dacă ți se strică e bai mare. Trebuie să-l schimbi, să transferi datele și dacă nu ești cât de cât priceput în ale calculatoarelor e dificil. De picat, pică calculatoarele, fie de la fluxurile de curent, fie de la cedarea unei componente sau alte cauze.

De aceea e bine ca mereu să existe o copie de rezervă undeva. Nu uitați să salvați periodic și de fiecare dată după închiderea lunii, toate datele pe un suport extern. Fie că e hard disk extern, fie că e un cd sau dvd, fie că e un stik usb  sau mai noi în cloud.

E tare incomod să cadă calculatorul. Orice defect îți poate da mari bătăi de cap. Garanție primești un an de zile și în unele cazuri doi ani. Zilele acestea am găsit un magazin care oferă cinci ani garanție la calculatoare și vreau să îl recomand. Unul din cele mai serioase magazine de calculatoare recondiționate din țară.

Dacă faci cont la ei pe site primești 2 ani garantie suplimentară față de cei 3 ani cât e standard. Mai mult, ai varianta achiziției în rate și pe cea a îmbunătățirii cu memorie mai multăm HDD mai mare sau sistem de operare mai nou.

A, era să uit, calculatoarele vin cu licență de windows pe ele, ceea ce e foarte important. E bine să fim corecți din acest punct de vedere.

  • Opinia ta